Työmatkamajoitus

Aina edulliset hinnat alk. 75 eur/yö + alv.

Kustannustehokas ja viihtyisä projektimajoitus

"Kuin kotiin tulisi."

Tarjoamme tilapäismajoituksen yrityksesi työntekijöille kalustettuna ja varusteltuna. Meillä asut mukavan kodikkaasti, kokkaat omassa keittiössä ja pyykinpesukin onnistuu. Olemme majoittaneet vuosien 2021-2023 aikana kymmeniä yrityksiä ja saaneet poikkeuksetta hyvät arvostelut. 

Miksi valita meidät?

Hinnat 75 eur/yö+alv

lisähenkilöt 15 eur/yö+alv

 

Pysyvästi edullinen hinta vuoden 2023 loppuun saakka, riippumatta siitä, kuinka monta yötä tarvitset. Hintoihin lisäämme alv:n osuuden (10%). 

Viikkohinta on esimerkiksi 360 € + alv, kun huoneistossa majoittuu kaksi henkilöä neljä yötä ajalla ma-pe. Yrityshinnat ovat yrityksille voimassa myös viikonloppuisin. 

Tarjoamme joustoa yrityshinnoissa, sillä sesongin ulkopuolisina aikoina yritysmajoitukseen tulijat ovat meille hyvin tärkeitä. Voimme lisäksi alentaa hintaa, koska yleensä majoitustarvetta on useampi yö, jolloin säästämme siivouskuluissa. Tästä syystä pystymme joustamaan omassa hinnoittelussamme. 

Tämä tarjous vain puhelimitse/sähköpostilla/tekstiviestillä.
Laskutus ennakkoon pdf/verkkolasku. 

044 997 2458
piia.makila4@gmail.com

Toimivaa, viihtyisää ja helppoa.

Mistä saamme kehuja?

Työmatkalaisetkin ansaitsevat kodin tuntua työreissun keskelle. Olemme varustaneet huoneiston hyvin ja miettineet sopivuutta myös työmiehiä ja kokousmatkailijoita ajatellen. Perussiivous kuuluu aina hintaan. 

Hinta sisältää myös:
Valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet, shampoon, hoitoaineen sekä vartalon pesuaineet. Jos hammasharja tai korvatopsit unohtui, niin nekin löydät huoneistosta. 

Keittiöstä löydät ruoanlaittovälineet ja perusmausteet seitsemälle henkilölle. Myös kahvi/tee, perusmausteet, aamupuurotarpeet, leivinpaperit ja folio kuuluvat hintaan.

Makuuhuoneita on kaksi ympäri vuoden. Molemmissa on hyvät sängyt, lisätyynyt ja huovat sekä televisiot. Kulmahuoneen älytelevisiossa lisäksi Netflix .

Yksittäisiä vuoteita saamme huoneistoon ympäri vuoden neljälle. 

Tarvittaessa huoneisto taipuu lisävuoteiden kanssa seitsemälle, mutta silloin osa joutuu nukkumaan parisängyssä kollegan kanssa.

Jos majoitutte pidemmän aikaa, on huoneistoon mahdollista sijoittaa sähköpöytä ja ergonominen työtuoli. Järjestely vaatii kuitenkin huonekalujen uudelleensijoittelua, joten otathan yhteyttä ennakkoon, jos tällaista tarvitset! Huoneisto sopii myös esimerkiksi kirjailijoille ja rauhallista työskentelypaikkaa kaipaaville. 

Huoneiston varustelu

Hinnat 75 eur/yö

lisähenkilöt 15 eur/yö

Varustelusta lisää

Huoneisto on hyvin varusteltu ja lisäksi on erilaisia jumppavälineitä, pieni kirjasto ja kioski sekä retkeilykarttoja ja alueen esitteitä. Lähikauppaan on matkaa 30 metriä ja keskustaan 750 metriä. Sängyt on testattu 100 kiloisilla työmiehillä. Huoneistossa on kuivausmahdollisuus. Viikkosiivous kuuluu aina hintaan. Pyykinpesu ja aamupalakori tilauksesta. Meiltä saat tarvittaessa lainaan myös retkeilyvälineitä, syksyllä sähkömaastopyörän ja talvella lumikenkiä. Yhdet suksetkin on monoineen (koko 41).

Tämä tarjous vain puhelimitse/sähköpostilla/tekstiviestillä.
Laskutus ennakkoon pdf/verkkolasku. 

044 997 2458
piia.makila4@gmail.com

Etsitkö rauhallista tilaa?

Kirjoitustyöhön, luomiseen tai hiljentymiseen?

Vuokraamme Unelmaa myös erilaisille luovan työn tekijöille yrityshinnoilla. Jos tarvitset esimerkiksi kirjoituspöydän lisänäytöllä tai sähkötyöpöydän ja ergonomisen työtuolin, niin ole yhteydessä. 

Lisäpalvelut erityistarpeisiin

Rentoudu vapaahetkinä

Unelman lähistöllä on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Mäntyharjussa on myös mm. monitoimihalli Kisala, elokuvateatteri Kino sekä läheinen Repoveden kansallispuisto päiväretkiin. Unelmassa saat majoittua lemmikkisi kanssa. Unelmaa ympäröivässä puutarhassa voit myös käyskennellä, tai vaikka osallistua puutarhan töihinkin halutessasi.