Vuokravälineet

Kaikkea kivaa onnistuneeseen lomaan!

Vuokravälineet

Kesäaikaan vuokraamme laadukkaita SUP-lautoja. Vuokraamme myös retkeilyvälineitä sekä myymme retkeilykarttoja. Huoneistossa on vapaassa käytössä maksutta mm. kävelysauvat (2 kpl) ja jumppakuminauhat (2 kpl) sekä yksi jumppa-alusta/joogamatto. Yhteiskäyttöpihalla on mm. frisbeegolf-kori ja tikkataulu. Rakenteilla on myös pihaan vieraidemme käyttöön tulipaikka.  Talviaikaan vuokraamme lumikenkiä. 

Meiltä on lyhyt matka (650 metriä) melontakeskukselle, jossa on hyvä valikoima kajakkeja ja kanootteja. Meillä on yksi erinomainen naisten melontaliivi, jota saa myös vuokrattua ja yksi pienempi M-kokoinen liivi.  Liikumme luonnossa itsekin aktiivisesti, joten kysy mitä tarvitsisit, saatamme löytää sen sinulle!

Esimerkkejä:

Varaukset

SUP-lautojen ja lumikenkien osalta teemme yhteystyötä Mäntyharjun vuokraamon kanssa, joten lisätietoa löydät heidän sivustoltaan 

mantyharjunvuokraamo.fi

Muut varusteet ovat Unelman omistajan omia. 

Maksutta lainaamme talon polkupyöriä, lasten istuinta pyörään sekä mm. wuuuf-liukureita ja kaikkea muutakin mahdollista kampetta jota on päässyt vuosien saatossa kertymään kuten vaikkapa pientä nokipannua ja isompia pulkkia. 

piia.makila4@gmail.com

Reitistöt ja liikunta

Mäntyharjussa on erinomaiset reitistöt luontoliikkujille ja hyvät palvelut liikuntaan/urheiluun muutoinkin. Lajeina pyöräily, gravel, maastopyöräily, melonta, suppailu, uinti, uintijuoksu, polkujuoksu, geokätköily, erilaiset palloilulajit,  frisbeegolf, golf, padel, hiihto, talviuinti, talvikalastus, lumikenkäily, moottoriurheilu, retkiluistelu, pulkkailu ja jopa kiipeily Olhavalla Repoveden kansallispuistossa. Uusittu monitoimihalli Kisala sekä urheilualue ja loistava laavuverkostomme tarjoaa myös paljon tekemistä kaikkina vuodenaikoina!