Tarjoukset
syksy 2023

Pariskunnat, ystävykset, luontolomailijat, lapsiperheet ja työmatkalaiset.

Luksusviikonloppu kahdelle 259 euroa

2 yötä max. kahdelle henkilölle

Tämä tarjous vain puhelimitse.

Hinta sisältää kaksi yötä (esimerkiksi pe-su) ympäri vuoden, aamupalakorin huoneistoon jääkaappiin toimitettuna ja yhden 45 minuutin hieronnan/hlö sekä joustavan uloskirjauksen sunnuntaina klo 18 saakka. Paketoitu erikoishinta, joten varaukset vain puhelimitse tai sähköpostilla!

Erityistä:

 • Petaus molemmat parisängyt
 • Hyvä varustelutaso
 • Joustava sisään- ja uloskirjaus
 • Piknik-kori, sytykkeet 
 • Oma sisäänkäynti, avaimet
 • Oma pysäköintialue  
 • WiFi: kuuluu hintaan 
 • Netflix: kuuluu hintaan 
 • Myöhäinen uloskirjaus 
 • Aamupalakori
 • Hieronnat kahdelle 


Ihanaan yhdessäoloon!

Valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet, WiFi ja Netflix kuuluvat hintaan. Meiltä saat lisäksi karttoja, vinkkejä käyntikohteisiin ja tarvittaessa lainaan retkeilyvarusteita kuten kahvipannua ja päiväreppua. 

Meiltä saat myös tietoa esimerkiksi lähiseudun ravintoloista. Huoneistossa on lisäksi sauvakävelysauvat (2 kpl). Pihassa on frisbeegolfkori heittoharjoitteluun ja pieneen kisailuun sekä muutamia kiekkoja.  Tarvittaessa lainaamme perheemme polkupyöriä. Kesäaikaan saat kauttamme  sähkömaastopyörät ja sup-laudat sekä talviaikaan lumikengät huoneistolle toimitettuna. Talviaikaan meillä on yksi e-fatbike asiakkaille vuokrattavana

Hinta sisältää aina:
Valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet, shampoo, hoitoaine ja pesuaine. Keittiöstä löydät ruoanlaittovälineet ja perusmausteet. Myös kahvi/tee, leivinpaperit ja folio kuuluvat hintaan. Huoneistossa on myös mm. silityslauta- ja rauta, hiustenkuivain, tohvelit ja hiusturbaaneita lainaan. 

Makuuhuoneita on kaksi ympäri vuoden. Molemmissa on hyvät sängyt, lisätyynyt ja huovat sekä televisiot. Kulmahuoneen älytelevisiossa Netflix . 

Yöpyminen sisältää:

Hinnat voimassa

1.9.2023 alkaen

Erinomainen varustelu

Huoneisto on hyvin varusteltu ja lisäksi on erilaisia jumppavälineitä, pieni kirjasto ja kioski sekä retkeilykarttoja ja alueen esitteitä. Lähikauppaan on matkaa 30 metriä ja keskustaan 750 metriä. Sängyt on testattu 100 kiloisilla työmiehillä.  Huoneistossa on kuivausmahdollisuus. Viikkosiivous kuuluu aina hintaan. Pyykinpesu tilauksesta. Meiltä saat tarvittaessa lainaan myös retkeilyvälineitä, syksyllä sähkömaastopyörän ja talvella lumikenkiä. Yhdet suksetkin on monoineen (koko 41). 

Huomioithan, että emme ole allergiakohde, eikä huoneisto ole esteetön.  Huoneisto sijaitsee ylimmässä kerroksessa, jonne johtavat portaat ovat kylläkin leveät. 

Tämä tarjous vain puhelimitse/sähköpostilla/tekstiviestillä. Laskutus ennakkoon pdf/verkkolasku. 

044 997 2458
piia.makila4@gmail.com

Luontoloma
175 eur/2 yötä/2 hlöä

Alennuskuponki: luontoloma

Norm. 230 euroa. Säästä 55 euroa ja varaa vaikka viikonlopuksi!

Unelma sopii myös pieniin irtiottoihin ja parisuhdelomalle. Voit toki tulla myös ystäväsi kanssa lomailemaan, sillä petaamme aina kaksi parisänkyä molempiin makuuhuoneisiin.  

Huomioimme merkkipäivät ja voimme viedä tilauksesta esimerkiksi ruokaa jääkaappiin tai varata kuohujuomaa ja lasit valmiiksi. Varaus sisältää aina koko huoneiston käytön. 

Erityistä:
Tarjous voimassa
9.10.2023 alkaen
Muuta huomioitavaa

Unelman sijainti on erinomainen luontolomaan. Kaikkien retkeilyreittien lähtöpisteet sijaitsevat maksimissaan yhden kilometrin päässä meistä. Repoveden kansallispuistoon on lyhimmillään 33 kilometriä. 

Meille voit tulla myös junalla, sillä asemalle on vain noin 700 metriä. 

Retkeilyvälineet 

Meiltä saat retkeilyvälineitä lainaan. Voit myös tilata hieronnan talomme 1. kerroksen vastaanotolta. 

Blogissa on retkeilyvinkkejä ja lisää saat meiltä halutessasi, sillä Unelmaa pitää Mäntyharju-paikallisopas ja retkeilyluotsien pääkouluttaja Piia, joka toimi aikoinaan myös mm. Vuoden retkikohde palkitun Mäntyharju-Repovesi -reitistön projektipäällikkönä. Piia on myös sertifioitu melonta- ja lumikenkäilyohjaaja. 

Vuokravälineet 

Olemme myös Mäntyharjun vuokraamon jäsenyritys, joten kesäaikaan saat kauttamme vuokrattua sähkömaastopyörät ja SUP-laudat. Ympäri vuoden vuokraamme myös yhtä omaa sähköpyörää (fatbike) 62 euroa/vrk. Talviaikaan vuokraamme lumikenkiä. 

Talviaikaan on mahdollista vuokrata myös Unelmasta  sähkömaastopyörä (fatbike) sekä yksi pari suksia ja monot (koko 41). 

Hinta sisältää aina: 

Valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet, WiFi ja Netflix kuuluvat hintaan. Meiltä saat lisäksi karttoja, vinkkejä käyntikohteisiin  sekä vuokralle retkeilyvarusteita kuten kahvipannua ja päiväreppua. Meiltä saat myös tietoa esimerkiksi lähiseudun ravintoloista. Huoneistossa on sauvakävelysauvat (2 kpl) ja kaksi joogamattoa. Keskikerroksesta voit lainata käsipainoja ja painohulahulaa sekä jumppakuminauhaa maksutta.  

Pihassamme on yksi frisbeegolfkori harjoitteluun ja muutamia kiekkoja. Mäntyharjussa on kolme frisbeegolfpuistoa. Tarvittaessa lainaamme perheemme polkupyöriä maksutta. Vuokraamon kautta saat kesäaikaan sähkömaastopyörät ja sup-laudat. Talviaikaan vuokraamme lumikenkiä 25 eur/pari sekä talon omaa sähkömaastopyörää. 

Kysy lisää!

Lapsiperheille
220 €/2 yötä/4 hlöä

Alennuskuponki: perhe2023

Normaalihinta 296 euroa.
Nyt syksyn kampanjassa alennusta 76 euroa!

2 yötä max. 4 hlöä.  Lasten iällä ei ole väliä sillä petaamme lähtökohtaisesti kaikille omat vuoteet. Alennuskoodi on voimassa myös viikonloppuisin.

Tahdomme, että lapsiperheetkin pääsevät välillä pois kotoa ja että vierailu Mäntyharjussa helpottuisi. Tämä hinta on voimassa alennuskupongilla myös viikonloppuna. Majoitushinta max. 4 hlölle. 

Lapsille on pelejä, kirjoja ja piirustusvälineitä. Keskikerroksesta saat halutessasi myös pelikonsolin lainaan maksutta. Yhteiskäyttöpihalla on frisbeegolfkori ja heittokiekkoja sekä tikkataulu. Kulmahuoneen makuuhuoneessa on Netflix ja WiFi kuuluu myös hintaan. 

Meiltä saat vuokrattua kesäkaudella sähkömaastopyörät 150 cm pituisesta alkaen, sekä laadukkaat SUP-laudat. Talviaikaan vuokraamme lumikenkiä.  Meiltä saat lainaan myös retkeilytarvikkeita ja jos suuntaat laavulle, niin kysy sytykkeet mukaan! 

 • Puinen vauvansänky ja petivaatteet
 • Pissasuojat (tarvittaessa)
 • Syöttötuoli, sitteri
 • Vauvan muovinen amme
 • Yhteiskäyttöpiha, frisbeegolf
 • Leluja, pelejä, pelikortit 
 • Lasten kirjoja
 • Piirustusvälineet 
 • Oma sisäänkäynti, avaimet ja P-alue 
 • WiFi: kuuluu hintaan 
 • Netflix: kuuluu hintaan 


Lisäpalvelut 

Meiltä saat karttoja, vinkkejä perhekohteisiin ja retkeilyvarusteita kuten kahvipannua ja päiväreppua lainaan. Kaikkea erikoistakin saattaa löytyä, kuten kissan kantoreppu ja vauvan kantoliina. Tarvittaessa lainaamme perheen polkupyöriä ja talviaikaan wuuuf-liukureita sekä ahkiota.

Kysy lisää!

Yöpyminen sisältää:

Hinnat voimassa

9.10. 2023 alkaen

Erinomainen varustelu

Huoneisto on hyvin varusteltu ja lisäksi on erilaisia jumppavälineitä, pieni kirjasto ja kioski sekä retkeilykarttoja ja alueen esitteitä. Lähikauppaan on matkaa 30 metriä ja keskustaan 750 metriä. Sängyt on testattu 100 kiloisilla työmiehillä.  Huoneistossa on kuivausmahdollisuus. Viikkosiivous kuuluu aina hintaan. Pyykinpesu ja aamupalakori tilauksesta. Meiltä saat tarvittaessa lainaan myös retkeilyvälineitä, syksyllä sähkömaastopyörän ja talvella lumikenkiä. Yhdet suksetkin on monoineen (koko 41). 

Huomioithan, että emme ole allergiakohde, eikä huoneisto ole esteetön.  

Tämä tarjous vain puhelimitse/sähköpostilla/tekstiviestillä. Laskutus ennakkoon pdf/verkkolasku. 

044 997 2458, piia.makila4@gmail.com

Lemmikin kanssa matkalla

Meille lemmikit ovat tervetulleita.

Matkustatko lemmikin kanssa? Tiesithän, että meille ovat myös lemmikit tervetulleita. Lemmikkimaksu on viipymäkohtainen ja se sisältää siivouksen, herkun, juomakulhon ja lemmikkipyyhkeen käyttöön vierailun ajaksi. Lemmikkimaksu on 16,50 euroa /viipymä. 

Huoneiston lähistöllä on hienoja lenkkeilymaastoja.
Lue lisää Unelman blogista

Vinkkejä lemmikin kanssa matkustaville

Huolehdithan, että lemmikkisi viihtyy huoneistossa myöskin silloin, jos se viettää hetkisen aikaa yksikseen. Jätäthän yhteystietosi meille tai laitat tekstiviestin, mikäli lemmikki jää huoneistoon yksin, niin voimme tarvittaessa olla yhteydessä, mikäli lemmikillesi tulee hätä.

Lemmikeille, kuten meille ihmisillekin, sattuu välillä vahinkoja. Hyvin reviiritietoisille yksilöille saattaa myös tuottaa haasteita, että huoneistossa voi olla muiden hajuja esimerkiksi matoissa, vaikka siellä huolellinen siivous majoittujien välissä tehdäänkin. Mikäli vierailunne aikana vahinko käy, pyydämme olemaan mahdollisimman pian yhteydessä. Mikäli lemmikkisi tykkää makoilla vaikka vuoteessa, niin ulkoeteisessä on suojapeitteitä kalusteisiin. 

Meilläkin on koira ja kaksi kissaa.  Heistäkin saattaa lähteä ääntä. Jos se on häiritsevää, olettehan yhteydessä!

Yrityshinnat 75 eur/yö/hlö

Lisähenkilöt 15 eur/hlö/yö. Hintoihin lisätään 10% alv.

Pysyvästi edullinen hinta vuoden 2023 loppuun saakka, riippumatta siitä, kuinka monta yötä tarvitset. 

Viikkohinta 360 € + alv, kun huoneistossa majoittuu kaksi henkilöä neljä yötä esimerkiksi ajalla ma-pe. 

 • Makuuhuoneita: 2 
 • Keittiö: 1 
 • Suihku/wc: 1
 • Yksittäisiä vuoteita: 4
 • Oma sisäänkäynti, avaimet ja P-alue 
 • WiFi: kuuluu hintaan 
 • Netflix: kuuluu hintaan 


Miksi valita tämä meidät? 

Työmatkalaisetkin ansaitsevat kodin tuntua työreissun keskelle. Olemme varustaneet huoneiston hyvin ja miettineet sopivuutta myös työmiehiä ja kokousmatkailijoita ajatellen. Perussiivous kuuluu aina hintaan. 

Hinta sisältää myös:
Valmiiksi pedatut vuoteet, pyyhkeet, shampoon, hoitoaineen sekä vartalon pesuaineet. 

Keittiöstä löydät ruoanlaittovälineet ja perusmausteet seitsemälle henkilölle. Myös kahvi/tee, perusmausteet, aamupuurotarpeet, leivinpaperit ja folio kuuluvat hintaan. 

Makuuhuoneita on kaksi ympäri vuoden. Molemmissa on hyvät sängyt, lisätyynyt ja huovat sekä televisiot. Kulmahuoneen älytelevisiossa lisäksi Netflix . 

Yksittäisiä vuoteita saamme huoneistoon ympäri vuoden neljälle. Tarvittaessa huoneisto taipuu lisävuoteiden kanssa seitsemälle, mutta silloin osa joutuu nukkumaan parisängyssä kollegan kanssa.

Jos majoitutte pidemmän aikaa, on huoneistoon mahdollista sijoittaa sähköpöytä ja ergonominen työtuoli. Järjestely vaatii huonekalujen uudelleensijoittelua, joten otathan yhteyttä ennakkoon,  jos tällaista tarvitset! Huoneisto sopii myös esimerkiksi kirjailijoille ja rauhallista työskentelypaikkaa kaipaaville. Pidempiaikaisen majoituksen osalta hinnat joustavat. 

Yöpyminen sisältää:

Hinnat voimassa

31.12.2023 saakka

Erinomainen varustelu

Huoneisto on hyvin varusteltu ja lisäksi on erilaisia jumppavälineitä, pieni kirjasto ja kioski sekä retkeilykarttoja ja alueen esitteitä. Lähikauppaan on matkaa 30 metriä ja keskustaan 750 metriä. Sängyt on testattu 100 kiloisilla työmiehillä.  Huoneistossa on kuivausmahdollisuus. Viikkosiivous kuuluu aina hintaan. Pyykinpesu ja aamupalakori tilauksesta. Meiltä saat tarvittaessa lainaan myös retkeilyvälineitä, syksyllä sähkömaastopyörän ja talvella lumikenkiä. Yhdet suksetkin on monoineen (koko 41). 

Huomioithan, että emme ole allergiakohde, eikä huoneisto ole esteetön.  

Tämä tarjous vain puhelimitse/sähköpostilla/tekstiviestillä. Laskutus ennakkoon pdf/verkkolasku. 

044 997 2458
piia.makila4@gmail.com

Mitä asiakkaamme sanovat