Koko huoneisto
alk. 105 eur/yö/hlö

Kaikkien retkeilyreittien tuntumassa, vain 650 metriä junalta.

Majoitus Mäntyharjun keskustassa

Viihtyisä 75m2 huoneisto (2+1 mh, keittiö, suihku/wc) Mäntyharjun keskustassa maksimissaan 7 hlölle ympäri vuoden. Hyvä sijainti vain 650 metriä juna-asemalta ja keskustasta. Työmatkalaisille, tapahtumakävijöille ja luontoliikkujille. Rauhallinen omakotitaloalue ja huoneistossa erinomainen varustelu. Lapset huomioitu. Lemmikit lisämaksulla. Hintaan sis. WiFi, Netflix, siivous, pedatut vuoteet ja pyyhkeet. Oma sisäänkäynti ja avaimet, joustava sisäänkirjaus, maksuton parkkialue. Hierontaa, kioskipalvelut, välinevuokrausta. Vuokrataan huoneistona/samalle seurueelle, eli ei yksittäisiä huoneita eri seurueille.
Erinomainen sijainti
Vain 650 metriä junalta, lähikauppaan 30 metriä. Kaikkien retkeilyreittien ja keskustan tuntumassa. Salmelaan 3 km, Repovedelle 33 km. Melontakeskus 650 m.
Saapuminen
Myös yhdeksi yöksi
Yhdeksi yöksi tai pidempiaikaiseen majoitukseen. Koko huoneisto alk. 99 eur/hlö/yö.
Varustelu
Pedit pedattuna
Puhtaat pedit pedattuna ja pyyhkeet valmiina. Panostamme tyynyihin ja vuodevaatteisiin. Sängyt on testattu yli satakiloisilla serkuksilla.
Katso kuvia
Hierontaa alk. 35 eur/30 min.
Talon 1. kerroksen hierontavastaanotolta voit varata itsellesi hierontaa.
Hierontapalvelut
Pyörät, sup-laudat ja lumikengät
Olemme mukana Mäntyharjun vuokraamossa, joten kauttamme saat sähkömaastopyörät, laadukkaat sup-laudat ja lumikengät.
Vuokraamo
Varaukset 24/7
Vuokraa Airbnb:n kautta tai suoraan soittamalla, tekstarilla tai laittamalla sähköpostia. Alustalla on käytössä dynaaminen hinnoittelu.
Airbnb-varaukset
Previous slide
Next slide

Mitä asiakkaamme sanovat