Koiraystävällinen Majoitus

Majoitu rakkaan lemmikkisi kanssa viihtyisästi Unelmassa. Koiraystävällinen majoitus tarkoittaa mm. sitä, että olemme huomioineet lemmikit ruoka- ja juomakupeilla sekä ruoka-alustoilla.

- Piia Mäkilä/Huoneistomajoitus Unelma -

Meiltä teille

  • Lähimetsikön lenkkipolut
  • Citypatikka ja rantareitti
  • Makasiinin Puoti & Kahvila
  • Ruoka- ja juomakupit
  • Kuppien alusta
  • Koirapyyhkeet
  • Suojapeitteet

Koiran kanssa Mäntyharjussa

Majoitu rakkaan lemmikkisi kanssa Unelmassa

Meillä on itselläänkin lapinkoira (leikattu tyttökoira) ja kaksi kissaa, joten saatavilla on myös tarvikkeita, jos unohtuu kotiin jotakin. Aina ei ole nimittäin ihan helppoa löytää koiraystävällistä majoitusta reissussa ollessaan – eikä meitä montaa Mäntyharjussakaan ole. 

Koiran kanssa matkalla 

Koiraystävällinen majoitus tarkoittaa, että olemme huomioineet lemmikit ruoka- ja juomakupeilla sekä ruoka-alustoilla. Eipähän luista kupit pitkin poikin lattioita ja tulee suojatuksi sitä lattiaakin.

Meillä on myös hiukan leluja ja jos tarvetta on niin lisää löytyy 2. kerroksesta lainaan! Pihaa ympäröivässä puutarhassa voi myös pikkupissat käyttää, mutta toivotaan tietysti että vähän isommat hädät tehtäisiin sitten läheisiin metsiin vaikka. Meiltä saa kyllä koirankakkapussejakin, jos omat on unohtuneet kotiin ja mielellään annetaan myös suojapeitteitä sohville ja sänkyihin sekä pyyhkeitä lainaan. 

Mäntyharjussa on mahtavat lenkitysmaastot!

Mäntyharjussa on aivan mahtavat ulkoilumaastot myös koirien kanssa (ja miksei kissojenkin kanssa), kunhan muistaa pitää lemmikit hihnan päässä. Talviaikaankin löytyy useita kävelyreittejä sisämaassa sekä koirakävelyreiteillä jäällä. Tässä aivan Unelman lähistöllä on useampiakin metsiä täynnä kivoja polkuja alle kilometrin päässä ja  on kaunis Rantapuiston alue, järvinäkymiä tarjoileva valaistu Rantareitti, metsäinen Citypatikka sekä Teerniemen ja Pappilanniemen metsiköt. Kaikki edellä mainitut vaihtoehdot sijaitsevat ihan tässä lähituntumalla, joten kyllä riittää tilaa käyskennellä!

Koiraystävälliset uimarannat 

Kannattaa kysyä majoitukseen tullessa lisää neuvoja koiraystävällisiin uimarantoihin, sillä niitä ei montaa Mäntyharjussa ole. Meillä on kuitenkin Unelmassa alle kilometrin päässä paikka, josta voi koirat päästää uimaankin vaikka ja täällä on paljon järvialueita ympäri keskustaakin, jonne voi ainakin hihnan päässä päästää sen ystävänsäkin sitten vilvoittelemaan.

Repoveden kansallispuistoon

Kuvassa poseeraa meidän lapinkoira-tyttö Lala Repoveden kansallispuistossa. Hän käveli sinne ensimmäisen kerran tästä keskustasta Mäntyharju-Repovesireittiä pitkin jo 7 kk:n ikäisenä (n. 33 km/suunta), että on täällä vähän pidempiäkin lenkkimaastoja tarvittaessa. 

Lisävinkki!
Meiltä Saat tarvittaessa myös kissareppua lainaan. 

Alla kuvassa lähimetsän helppo noin 15 minuutin lenkki. Tuolla metsässä on lenkkipolkuja kymmeniä kilometrejä, joten lisääkin löytyy. Lämpimästi tervetuloa myös lemmikin kanssa meille majoittumaan!

 

Lapset

TOP 5 retkikohteet Mäntyharju

Aina ihana Repoveden kansallispuisto, kaksi pitkää melontareittiä, Vuoden retkikohde-palkitut reitit ja Gravel-reittiverkosto. Tervetuloa luontolomalle, liikkumaan ja elpymään luontomaisemiin Mäntyharjulle!

Lue lisää »
Lumikenkäily

Lumikenkäily Mäntyharjussa

Lumikenkäillen on kiva tutustua harjuisiin maisemiin ja voit mennä minne huvittaa! Talvinen lumipeite tasoittaa kolot ja kivikot lumikengillä liikkuvan iloksi. Pääset nauttimaan talviluonnon ihanuudesta!

Lue lisää »
Majoitus

Koiraystävällinen Majoitus

Majoitu rakkaan lemmikkisi kanssa viihtyisästi Unelmassa. Koiraystävällinen majoitus tarkoittaa mm. sitä, että olemme huomioineet lemmikit ruoka- ja juomakupeilla sekä ruoka-alustoilla.

Lue lisää »
Retkeily

Repoveden kansallispuisto

Lepuuta silmiäsi kymmenien järvien ja lampien muodostamassa metsämaisemassa. Repoveden mahtavat mäet ja jylhät kalliot haastavat harrastajan kiipeämään aina vain korkeammalle.

Lue lisää »